Kuvagalleria 2017

Kauden päätösjuhla

Seinäjoen judoseuran junnujen kauden päätöstilaisuudessa keilattiin ja nautittiin jäätelöt kesän kunniaksi. Judoseura palkitsi parhaana judokana Iisak Haukkalan. Kauden parhaat junnut oli Noora Harju ja Pyry Mäki-Hakola. Kauden aktiivisimmat junnut oli Hannu Lauri ja Werner Pisto. Kauden tulokas oli Artturi Mäkelä. Judoseura muisti kaikkia junnuja mitalilla. Seinäjoen judoseura toivottaa kaikille hyvää kesää.

Vyökoe 19.5

Seinäjoen judoseurassa suoritettiin 8 kpl vihreää vyötä ja yksi oranssi. Vihreän suoritti Otso Klemola, Ilkka Myllyperkiö, Ossi Knaapi, Nella Pisto, Natalia Kallio, Lasse Hirvi, Noora Harju ja Pyry Mäki-Hakola. Oranssin suoritti Artturi Mäkelä. Kokelaat suoriutuivat erinomaisesti. Seinäjoen judoseura onnittelee uusista vöistä!

Vyökoe 6.5

Seinäjoen judoseura on saanut kaksi uutta ruskean vyön suorittanutta riveihinsä. Onnea Tero ja Iisak Haukkalalle – isälle ja pojalle !

Graduointi

Seinäjoen judoseuralla oli vyökoe päivä. Alkeiskurssin parhaana judoseura palkitsi keltaisellavyöllä Kasimir Saikkosen. Myös oransseja suoritettiin 14 kappaletta. Tästä on mukava jatkaa eteenpäin.

Samurai Cup 1

Seinäjoen judoseuran Iisak Haukkala aloitti kevätkauden hienosti voittamalla P18 -81kg Samurai Cup1 Orimattilassa.

Nuorten SM

Seinäjoen judoseuran judoka Iisak Haukkala otteli P18 -81 kg SM pronssia Rovaniemellä. Seinäjoen judoseura pääsi pitkästä aikaa SM mitaleille. Jarmo Haapoja toimi tuomarina nuorten SM-kisoissa.